Pages

maandag 10 september 2012

Formula 1 2012



Trek je overall aan, zet je helm op en stap in de auto. Met deze fantastische game Formula 1 2012 voor de PC neem je plaats in het racestoeltje van één van de beste coureurs ter wereld. Je kunt namelijk kiezen uit alle officiële coureurs, auto's en circuits uit het Formule 1 seizoen van 2012! Tevens kun je racen op het nieuwe circuit in Austin, Texas en staat ook het Duitse Hockenheim weer op de kalender.

Young Driver Test
Nieuw aan dit deel is de Young Driver Test modus, waarbij je als jonge coureur geïntroduceerd wordt aan de snelle glamourwereld van de F1 door middel van allerlei tutorials. Je leert hoe je met een racewagen moet omgaan en wordt uitgedaagd om een plekje te bemachtigen in één van de renstallen. Ben jij goed genoeg om regerend wereldkampioen Sebastian Vettel uit te dagen?

Het seizoen 2012 kent vele kanshebbers en zit vol verrassingen. Niet alleen Red Bull Racing maar ook Ferrari, McLaren, Sauber, Lotus, Williams en Mercedes strijden voor de overwinning. Rijd jij als Vettel, kies je voor naaste belagers Fernando Alonso of Lewis Hamilton of ga je voor uitdagers als Romain Grosjean, Nico Rosberg of Kimi Räikkönen? Zet de snelste rondetijden neer op hoge snelheidscircuits als Monza en Gilles Villeneuve, zie je auto op de baan te houden in een regenachtig Interlagos en laat jouw rijderskunsten zien op banen als Monte Carlo, Silverstone en Spa. Rijd jij vol gas door Eau Rouge?

Uiteraard kun je in deze game ook weer gebruik maken van de systemen KERS (Kinetic Energy Recovery System), waarbij je voor een korte periode extra PK's kunt inzetten om iemand in te halen, en van DRS (Drag Reduction System) waarmee je op bepaalde gedeelten van het circuit je achtervleugel open kunt zetten en de luchtweerstand kunt verminderen. Inhalen gegarandeerd! Neem je plaats in op de startgrid, wacht tot de lampen uit zijn en ga! Rijd jij als eerste onder het zwart-wit geblokt door of beland je na de eerste bocht al in de grindbak?

  • Race met alle officiële coureurs en teams op alle circuits van het Formule 1 seizoen 2012.
  • Stap als jonge coureur in de wereld van de F1 met de Young Driver Test modus en leer omgaan met een racewagen. Weet jij dat stoeltje in een echt F1-team te pakken?
  • Maak gebruik van de systemen KERS en DRS en haal je tegenstanders in!
*prijs

Tekoop bij:

PC - Eplaza - €49.99
PS3 - Eplaza  - €59.99
Xbox 360 - Eplaza - €59.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten