Pages

zondag 26 augustus 2012

Road Construction Simulator



Zet je helm op en ga naar de snelwegen! Van het repareren van landweggetjes tot het bouwen van enorme snelwegen; je bouwvaardigheden zullen op de proef gesteld worden in deze fascinerende simulatie.

Plaats de verkeerskegels en boor dwars door het cement met je pneumatische boor als de nieuwe rijbaan vorm begint te krijgen. Alle instrumenten staan tot je beschikking, waaronder een asfalt schaafmachine, stoomwals, markering machine en het hele scala van machines die nodig zijn om een bouwplaats te transformeren tot een super gladde snelweg. Zodra je vaardigheden beginnen te groeien zul je in staat zijn om deel te nemen aan een reeks van uiteenlopende missies. Landwegen, reparaties, weg verbreding en de aanleg van snelwegen zijn allemaal onderdeel van een dag werken voor de snelweg helden.

Alle apparatuur is nauwgezet gereconstrueerd in 3D, compleet met gedetailleerde cabines en geluidseffecten. Vanaf de eerste opgraving tot het leggen van het zwarte teer, we beloven een engineering ervaring zo authentiek, je kunt het asfalt bijna ruiken.
 
 
*prijs

Tekoop bij:

PC - Eplaza - €29.99
PC - Bol.com - €29.99
PC - Freerecordshop - €29.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten