Pages

donderdag 2 augustus 2012

Batman Arkham City


Na het gevecht van Batman in Arkham Asylum ligt het Asylum in puin. De toenmalige gevangenisdirecteur, Quincy Sharp, is nu burgermeester van Gotham City. Om een nieuwe gevangenis voor alle criminelen van Gotham City te creĆ«ren heeft hij hoge muren om een wijk in de stad laten plaatsen. Deze wijk staat bekend als ‘Arkham City’. Binnen de muren heerst anarchie en de grootste criminelen strijden tegen elkaar om de macht. Ze kunnen hierbij ongestoord hun gang gaan. Iedereen die probeert te ontsnappen wordt door de bewakers op de muren neergeschoten.

De bewaarder van Arkham City is Hugo Strange, een onbekende voor velen, zo ook voor Batman. Niemand weet ook wat Strange in zijn schild voert en waar hij ineens vandaan komt. Zeker is dat Batman hem niet vertrouwt en om uit te vinden waar Strange mee bezig is zal Batman zich in het centrum van het kwaad moeten begeven: Arkham City.

Batman Arkham City is een vervolg op het onverwacht succesvolle Batman Arkham Asylum en biedt de ultieme Dark Knight experience. Het speelveld is vijf keer groter dan in Arkham Asylum, Batman krijgt nieuwe gadgets, waaronder rookbommen, en verbeterde functionaliteiten voor zijn bestaande gadgets. De hoeveelheid schurken dat zijn opwachting maakt is enorm, met onder andere Penguin, Two Face, de Joker, de Riddler en Hugo Strange.

In deze game is Catwoman een volledig speelbaar karakter. Op verschillende momenten in de game kan de speler switchen naar Catwoman, die haar eigen verhaal heeft, haar eigen moves en haar eigen gadgets.


Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €39.99
PS3 - Freerecordshop - €39.00

Xbox 360 - Bol.com - €39.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €39.00

PC - Bol.com - €29.99
PC - Freerecordshop - €32.50
PC - Steam - €27.99


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten