Pages

donderdag 2 augustus 2012

Fifa 12


FIFA 12 voor de PlayStation 3 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Nu heb je de keuze uit ruim vijfhonderd officieel gelicenseerde teams en meer dan vijftienduizend voetballers!

Snel een potje voetballen kan nog steeds, zowel online (met 22 personen) als offline (met maximaal 7 personen). Maar je kunt ook toernooien spelen of de carrière van een individuele speler sturen.

Nieuw in FIFA 12:
  • De Impact Engine is een enorme verbetering die ervoor zorgt dat de game enorm wint aan realisme. Deze engine behelst een techniek die ervoor zorgt dat met name fysieke confrontaties realistischer zijn. Spelers duwen en trekken in de strijd om de bal en kunnen zich sneller herstellen van lichte tackels. Dankzij deze engines zijn blessures bovendien realistischer.
  • Pro Player Intelligence: spelers hebben hierdoor inzicht hebben in de sterke en zwakke punten van zichzelf en hun teamgenoten. Spelers met een uitzonderlijk spelinzicht zien bijvoorbeeld als enige die ene kans voor een steekpass. Het is in FIFA 12 om deze reden meer voor de hand liggend dat Wesley Sneijder of Cesc Fàbregas een indrukwekkende steekpass geeft dan een speler met minder spelinzicht. En natuurlijk komen Arjen Robben en Lionel Messi een tegenstander sneller voorbij dan een speler met minder snelheid en techniek. Je kunt bij deze nieuwe editie zodoende de sterke punten van je eigen team uitbuiten en de zwaktes van je tegenstander beter inschatten.
  • Precisiedribbels: spelers hebben nu meer controle over de bal in kleine ruimtes. Aanvallers krijgen hierdoor meer tijd om beslissingen te nemen en het tempo te bepalen.
  • Verdedigingsmechanismen: positie kiezen, passes onderscheppen en tackelen tellen allemaal even zwaar mee.
  • De carrièremodus bevat nu ook verhaallijnen gebaseerd op gebeurtenissen uit de echte voetbalwereld. Je positie op de ranglijst, de vorm en het moreel van de spelers zijn hierbij dus van invloed.

Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €29.99
PS3 - Freerecordshop - €29.99

Xbox 360 - Bol.com - €29.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €29.99

Wii - Bol.com - €19.99
Wii - Freerecordshop - €19.99

PC - Bol.com - €19.99
PC - Freerecordshop - €19.99

PS2 - Bol.com - €19.99
PS2 - Freerecordshop - €19.99

PSP - Bol.com - €19.99
PSP - Freerecordshop - €19.99

3DS - Bol.com - €19.99
3DS - Bol.com - €19.99








Geen opmerkingen:

Een reactie posten