Pages

donderdag 2 augustus 2012

Spec Ops: The Line



Spec Ops: The Line is een actiegame die zich in een niet al te verre toekomst afspeelt. De Aarde is verdord, verwoest en verlaten. In een verlaten Dubai is de 33e infanteriedivisie van het Amerikaanse leger gestationeerd, om de burgers te redden van de vernietigende zandstormen. Dat de 33e divisie het niet gemakkelijk heeft bewijst de noodoproep van overste John Konrad, waarna de Verenigde Staten besluiten het Delta Force-team van Martin Walker naar het voorheen luxe oord te sturen.

Walker en zijn mannen merken al snel dat de zandstormen van Dubai een onherbergzaam gebied hebben gemaakt. Het vernietigende zand heeft gebouwen vernietigt en de heuse zandtsunami's benemen iedereen letterlijk en figuurlijk de adem. Doordat duizenden kilo's zand constant worden rond geblazen kan het terrein bovendien zomaar ineens veranderen. De dynamische zandstormen kunnen paden openen of juist blokkeren en dit maakt de vuurgevechten in deze game tot een unieke ervaring! Het gevecht tegen het zand is echter niet de enige voor het Delta Force-team. De strijd in Spec Ops: The Line gaat namelijk ook om macht en grondstoffen en zelfs verraad. Want wanneer Walker en zijn mannen de 33e divisie willen bijstaan in de strijd tegen gewapende rebellen worden ze zelf onder vuur genomen door hun Amerikaanse collega's. Plegen zij hoogverraad en zijn ze hier voor hun eigen gewin of steek er iets anders achter? En is jouw eigen Delta Force team eigenlijk wel te vertrouwen?

Jij bepaalt in deze zinderende derde persoon shooter voor de PlayStation 3 tegen wie jij de wapens opneemt. Met het Delta Force team aan je zijde wordt het tactisch uitkammen van de straten een stuk gemakkelijker. Je kunt je teamleden naar eigen inzicht orders geven, terwijl je zelf volop meevecht in de explosieve actie. Zoek dekking en kies je doelwit. Gebruik het zand in je voordeel en verras je vijanden met een stofwolk veroorzaakt door een granaat van jouw hand. Ben jij degene die de burgers gaat redden, of ben jij degene die ze moeten vrezen?

Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €59.99
PS3 - Freerecordshop - €54.00

Xbox 360 - Bol.com - €59.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €56.50

PC - Bol.com - €49.99
PC - Freerecordshop - €44.00
PC - Steam - €49.99





Geen opmerkingen:

Een reactie posten