Pages

zaterdag 20 oktober 2012

Aliens: Colonial Marines

Release Datum: 12 Februari 2013
*Game Info

Gearbox Software laat je opnieuw kennismaken met de filmklassieker 'Aliëns', die met name na het uitkomen van de film Prometheus weer volop in de belangstelling staat. Aliens: Colonial Marines speelt zich af na de gebeurtenissen van Alien 3 maar is vooral gebaseerd op de strijd van de mariniers tegen de buitenaardse wezens uit de film Aliëns.

Een groep mariniers wordt op reddingsactie gestuurd naar de U.S.S. Sulaco op zoek naar Ellen Ripley, corporaal Dwayne Hicks en de rest van de mariniers die op LV-426, een buitenaardse kolonie, zijn verdwenen. Op hun zoektocht ontdekken ze dat Ripley uiteindelijk is ontsnapt naar de gevangenis Fiorina "Fury" 161. De game neemt je mee naar de beroemdste omgevingen uit de filmreeks.

De game is een First Person Shooter met tactische teamelementen. Alleen zal Colonial Marines ook een online co-opmode bevatten waar je als team op onderzoek trekt naar Ripley's verdwijning. Elk lid van je team heeft een andere personaliteit en hanteert een verschillend wapen. Elke speler heeft ook de keuze om een secundair wapen te kiezen zoals de vlammenwerper, de pulse rifle, het pistool, de raketlanceerder en een gevarieerd aantal granaten. Je bestuurt telkens é&eactute;n personage van je team waarmee je contextgevoelige bevelen uitdeelt aan de teamgenoten. Als je alleen speelt, kan je vrij wisselen tussen de verschillende mariniers. Als je de Aliéns met al dat zware geschut niet kan afschudden, dan zal je oog in oog komen te staan met een 'Alién' of 'Facehugger'. Om de vijanden dan af te schudden, gebruikt de game Quick Time Events.

Gearbox Software wilt dezelfde claustrofobische sfeer van de film vertalen naar de game. Daarom zal de game niet altijd lineair verlopen. Af en toe zal je moeten stoppen en je positie verdedigen tegen hordes Aliëns die je overvallen langs alle kanten. Op zulke momenten moet je zorgen dat je elkaars rug dekt en schiettorens neerplant. De vijanden uit Aliëns: Colonial Marines zijn de typische 'facehuggers', de beesten die een embryo in je borstkas leggen en verschillende volgroeide Aliëns. De 'Strijders' zijn aliens die agressief toeslaan en niet twijfelen. 'Scouts' daarentegen zijn sneller, voorzichtiger en vluchten wanneer de strijd verloren is. Zij houden ook altijd een oogje in het zeil zodat ze toeslaan wanneer de speler even onoplettend is. Als eindbaas neem je het op tegen een onvervalste Alien koningin. Maar zij is ditmaal niet de enige die eieren legt. 'Drones' of gezanten van de koningin leggen ook valstrikken en eieren met 'facehuggers'.


  • Ontwikkeld door Gearbox Software, gekend van de squad shooter Brothers in Arms en Aliens vs Predator.
  • Spring in en uit de co-opmode in de twee speler splitscreen of vier speler online multiplayer.
  • Gebruik de bewegingssensor uit de films om op de Aliens te jagen.
  • Ontdek locaties uit Aliens, Alien 3 en andere nooit-eerder-vertoonde locaties uit bestaand concept design.

 *Te Spelen op

PC, PS3, Xbox 360, Wii U

*Tekoop bij:

PS3 - Eplaza - €59.99
PS3 - Bol.com - €59.99

PS3 - Collectors Edition
Bol.com - €89.99

Xbox 360 - Eplaza - €59.99
Xbox 360 - Bol.com - €59.99

Xbox 360 - Collectors Edition
Bol.com - €89.99

PC - Eplaza - €49.99
PC - Bol.com - €49.99

Wii U - Bol.com - €49.99

De Collectors Edition Bevat Extra:

  • Powerloader figurine van hoge kwaliteit.
  • Vier extra speelbare personages: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone (iconen uit de film).
  • Extra aanpassingsopties voor de Marines-personages.
  • De geweldige vlammenwerper van Ripley!
  • Exclusieve multiplayer wapens: Phase Plasma Rifle en Sonic Electronic Ball Breakers.
  • Exclusieve USCM Academy firing range level
  • USCM dossier: missie-instructies, schema USS Sephora, rekruteringskaart, verkenningsfoto LV-426, opstrijkbare USCM-badges, diploma
  • Limited Edition Xeno hive verpakking.

  • Geen opmerkingen:

    Een reactie posten