Pages

zondag 14 oktober 2012

Test Drive Unlimited 2


*Game Info

Testdrive Unlimited 2 verandert de online racewereld en het racing genre door veel meer te bieden dan een normale game. voor het eerst zul je los kunnen gaan op het party-eiland Ibiza. Nadat je dit hebt verkend, kun je weer terug naar je roots in Hawaii. Met meer dan 2500 kilometer aan wegdek zul je je niet snel vervelen en dankzij de community mogelijkheden kun je eigen clubs beginnen, de duurste en exclusiefste auto's delen en de meest exclusieve huizen kopen, waaronder een exclusieve yacht.

Features:
  • TDU2 is "altijd online" met automatische updates en naadloze online/offline integratie. Nieuwe content, uitdagingen en opties worden dynamisch toegevoegd aan een immer ovoluerende wereld.
  • Een compleet nieuwe wereld waar je een eigen avatar aanmaakt en uit de auto stapt. Clubs spelen een grote rol in de TDU2 wereld en een nieuwe co-op modus waarin je met je club het eiland gaat rond touren.
  • Unlock een eindeloze stroom aan opties voor je wagens én avatar. Pas je auto aan met decals, stickers, kleur, velgen etc. Ook je avatar kun je geheel naar eigen smaak aanpassen; kies je eigen kleding, haarstijl, huidskleur, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!


* Te Spelen op:

PS3,Xbox 360,PC

*Tekoop bij:

PS3 - Bol.com  - €29.99
PS3 - Freerecordhop - €27.50.
PS3 - Eplaza - €20.99

Xbox 360 - Bol.com - €29.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €26.00
Xbox 360 - Eplaza - €20.99

PC - Bol.com - €19.99
PC - Freerecordshop - €26.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten