Pages

dinsdag 16 oktober 2012

Pokemon White 2


*Game Info

In deze nieuwe versie van Pokémon ga je terug naar de Unova-regio, 2 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel. De regio is ingrijpend veranderd en tijdens het spel ontdek je welke vreemde gebeurtenissen dit veroorzaakt hebben.
Je vertrekt vanuit de nieuwe stad Aspertia City om je gloednieuwe avontuur te starten. De nieuwe Pokémon in deze game is Black Kyurem, een vernietigende Ice-type. Deze fantastische Pokémon is klaar voor de strijd met Ice Burn!

Pokémon Dream Radar
Pokémon Dream Radar is een exclusieve Nintendo 3DS-game die binnenkort verkrijgbaar is in de Nintendo eShop, is een aanvulling op Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Pokémon Dream Radar is een virtuele schietgame waarin Pokémon veschijnen zoals in de echte wereld. De game gebruikt een paar supercoole functies van de Nintendo 3DS, waaronder de 3D-camera en de gyrosensor.
Wanneer je Pokémon vangt in Pokémon Dream Radar, kun je ze als 2D-personages naar je eigen Pokémon Black Version 2- of Pokémon White Version 2-game sturen, en op deze manier je Pokédex nog verder aanvullen.

Tijd voor 'Actie!' bij Pokéstar Studios!
Vergeet niet een bezoek te brengen aan Pokéstar Studios in Virbank City, waar je je eigen Pokémon-speelfilm kunt maken. Vervolgens vertoon je je meesterwerk aan het publiek. Als zij je film goed vinden, wordt het een hit!

Pokémon World Tournament
De battles waar je tot nu toe alleen van kon dromen, worden werkelijkheid in het Pokémon World Tournament! De beste Trainers uit de Pokémon-geschiedenis treden aan om jou uit te dagen. Ga de strijd aan met Lance, Volkner, Giovanni en vele anderen en gebruik de vechtstijlen uit Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Of neem het op tegen speciale Trainers die je kunt ontvangen via Nintendo Wi-Fi Connection. Bereid je voor op een flinke dosis nostalgie en spanning bij het Pokémon World Tournament!

*Te Spelen op:

NDS, 3DS

*Tekoop bij:

NDS - Eplaza - €39.99
NDS - Bol.com - €44.95
NDS - Freerecordshop - €39.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten