Pages

donderdag 2 augustus 2012

Game Of Thrones





Deze epische game voor de PlayStation 3 is gebaseerd op de wereldwijd succesvolle boekenserie van George R.R. Martin en de HBO TV-serie!
Het spel speelt zich af ten tijde van het eerste boek 'Het lied van ijs en vuur: het spel der tronen' en Jon Arryn is de Hand van koning Robert Baratheon. Ga op avontuur als Mors Westford, een lid van de Night's Watch en Alester Sarwyck, een zogenaamde Rode Priester van R’hllor die terugkeert naar Westeros nadat hij lang verbannen is geweest. Zij hebben aparte verhaallijnen, zoals de fans uit de boeken zullen herkennen, maar hun paden kruisen wel. Trek door de Zeven Koninkrijken van Westeros om in ieder gebied tegen je vijanden te strijden!

In Game of Thrones bepaal je zelf wat voor type strijders jouw helden zijn. Hierbij moet je een goede balans zoeken tussen de krachten en de zwakke punten. Koop nieuwe kleding en wapens om er nog beter uit te zien en bereid je voor op de mysterieuze wereld van Game of Thrones! In de game kom je verschillende bekende figuren uit de boeken en serie tegen, zodat de game authentiek aandoet. George Martin heeft bij de ontwikkeling van de game dan ook een oogje in het zeil gehouden.


Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €59.99
PS3 - Freerecordshop- €54.99

Xbox 360 - Bol.com - €59.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €54.99

PC - Bol.com - €39.99
PC - Freerecordshop - €36.50
PC - Steam - €39.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten