Pages

donderdag 2 augustus 2012

Men in Black: Alien Crisis


Wij werken voor een door de overheid gefinancierde, maar niet-officiële overheidsinstelling en onze missie is om buitenaardse activiteiten in de gaten te houden op Aarde… Wij zijn de Men in Black! Het is aan jou om als één van ons het uitschot van het universum te elimineren, met behulp van een arsenaal aan futuristische wapens, high-tech apparaten en space-age technologie.

Jouw missie in Men in Black: Alien Crisis is om een nieuw buitenaardse complot bloot te leggen, vreemdelingen in vermomming te scannen en te identificeren, per ongeluk civiele menselijke getuigen te neutraliseren en alle vijanden te verslaan om de Aarde te beschermen. Ervaar de over-the-top vuurkracht van de MIB en de intuïteve vermommingsmogelijkheden in deze buitenaards spannende rail shooter gameplay!

De wapens, houding, over-the-top aliens en humor van de wereldberoemde Men In Black en geniet van deze uitgebreide universum game. Bezoek bekende bezienswaardigheden en lokale bevolkingen en strijd tegen onverwachte buitenaardse verschijningen.

Belangrijkste kenmerken:

  • 3e persoon/strategische keuzes: profiteer van het stoere over-de-schouder perspectief en het vermogen om te duiken, springen en dekking zoeken
  • Onderzoek en verhoor: zie inlichtingen te verkrijgen door het onderzoeken van locaties en ondervragen van verdachten.
  • Niets is wat het lijkt: aliens maken vaak gebruik van slimme vermommingen. Maakt gebruik van je supergeavanceerde MIB-onderzoekstechnieken om verborgen bedreigingen te detecteren.
  • The Greatest Stories Never Told: behoud de geheimhouding van MIB en neutraliseer toevallige menselijke getuigen.
  • Divers en niet-standaard arsenaal: gigantische handgranaten, fantastische effecten die aliens bevriezen en ze laten hangen in anti-zwaartekracht velden en nog veel meer!
  • Achtervolg/vlucht avonturen: achtervolg vluchtende aliens als ze willen ontsnappen of maak zelf dat je wegkomt van woedende, buitenaardse bendes in superintense, filmische achtervolgingen.


Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €59.99
PS3 - Freerecordshop - €55.50

Xbox 360 - Bol.com - €59.99
Xbox360 - Freerecordshop - €55.50

Wii - Bol.com - €39.99
Wii - Freerecordshop - €31.00





Geen opmerkingen:

Een reactie posten