Pages

donderdag 2 augustus 2012

Max Payne 3


Max Payne 3 vertelt het verhaal van voormalig politieagent Max Payne die opnieuw in een bewogen wereld van corruptie, onrust en intens geweld terecht komt. De game zal verkrijgbaar zijn voor PC, PS3 en X360.

De speler kruipt opnieuw in de huid van Max Payne, de hard-boiled New York City detective die zijn rit naar de bodems van de hel voortzet. Enkel brutaal geweld weerhoudt hem om te breken onder het verlies van zijn familie. De man is nog steeds vastbesloten om zijn familie te wreken. Dit nieuw hoofdstuk in het verhaal van Max slaagt een nieuw steegje in. De klassieke elementen en de hyper-intense actie waar de fans dol van zijn, blijven behouden. Max Payne is verbitterd achtergebleven en een aantal jaren ouder. De cynische ziel in hem is rusteloos wanneer hij terug in een neerwaartse spiraal terecht komt na de gebeurtenissen in Max Payne 2. Dit zou weleens de laatste kans zijn voor Max Payne om verlossing te vinden...

Na zijn vertrek bij de NYPD en New York, drijft Max van slecht van erger. Verward en ver van huis komt Max in een stad terecht waar het er nog erger aan toe is. Omsingeld door geweld moet hij terug op zijn overlevingsinstinct en wapens terugvallen. Als een wilde hond die in een hoek is gedreven, maakt Max zich klaar om zich vast te bijten in de schorem dat de straten onveilig maakt.


Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €54.99
PS3 - Freerecordshop - €54.99

Xbox 360 - Bol.com - €59.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €54.99

PC - Bol.com - €49.99
PC - Freerecordshop - €44.00
PC - Steam - €49.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten