Pages

donderdag 2 augustus 2012

Ratchet & Clank Trilogy



Ratchet & ClankOp planeet Quartu worden grote, vernietigende robots gebouwd maar door een storing is daar ook per ongeluk een kleine robot. Deze robot probeert zijn planeet te ontvluchten met een ruimteschip, maar hij wordt neergeschoten en stort neer op de planeet Veldin. Hier ontmoet hij Ratchet die de robot 'Clank' noemt. Clank laat Ratchet een infobot zien, waarop Chairman Drek te zien is. Drek legt uit dat zijn planeet niet meer bewoond kan worden en dat hij een nieuwe planeet wil bouwen, door stukken van andere planeten weg te halen. Ratchet wil dit voorkomen en gaat in zijn eigen ruimteschip naar Novalis, het eerstvolgende doelwit van Drek. Ze ontmoeten daar Captain Qwark die de twee helden in de val lokt. Vervolgens komen ze er ook nog eens achter dat Drek het op Ratchets planeet Veldin heeft voorzien. Weten de helden hem tegen te houden?

Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded
Ratchet & Clank 2 gaat verder waar het verhaal van deel 1 ophoudt. Het heldenduo is nu overal beroemd en verschijnt af en toe in een talkshow om te vertellen hoe ze de wereld uit de klauwen van de kwaadaardige Chairman Drek hebben gered. Als ze door directeur Abercrombie Fizzwidget van MegaCorp op een belangrijke missie naar het sterrenstelsel Bogon worden gestuurd, heeft Clank daar niet echt trek in. Na alle actie uit deel 1 is hij nu accountant geworden. Het is aan Ratchet om de getallenkrakende robot in te laten zien dat hij zijn baantje op moet geven en hem moet helpen het universum nogmaals van de ondergang te redden. Maak gebruik van de meest hilarische wapens en probeer de vijand te verslaan!

Ratchet & Clank 3
Na hun laatste actie als redders in nood liggen de namen van Ratchet en Clank op de lippen van elk levend wezen in elk sterrenstelsel. De robot heeft zelfs zijn eigen tv-serie, genaamd 'Secret Agent Clank'. Hierrin wordt hij bijgestaan door zijn onwillige helper Ratchet, een rol waar deze niet echt blij mee is. Maar wanneer de Galactische president wederom een beroep doet op de twee helden om het universum te redden, zijn de 'creatieve onenigheden' snel vergeten. De eigenaardige interstellaire twee-eenheid gaat eensgezind op weg om het op te nemen tegen Dr Nefarious, een superschurk van een robot die zijn zinnen heeft gezet op interplanetaire heerschappij. Om deze gevaarlijke tegenstander te kunnen stoppen krijgen Ratchet en Clank hulp van niemand minder dan Captain Quark.

Net als in het vorige avontuur kun je in Ratchet & Clank 3 genieten van verschillende gameplay-stijlen, met platformelementen als het meest belangrijke centrale thema, en actie die altijd onverwacht en leuk blijft. Je kunt je ritmische vaardigheden op de proef stellen en er zijn splinternieuwe voertuigen die je kunt vrijspelen en uitproberen, zoals een Hovership, Hovertank en Turbo Slider.

  • Speel alle drie de klassieke PlayStation2-hits: Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3.
  • Gebruik maffe wapens en coole gadgets om te laten zien wat je waard bent en jacht te maken op PlayStation Network-trofeeën.
  • Beleef de avonturen van het dynamische duo in een spannende nieuwe dimensie dankzij ondersteuning voor schitterend stereoscopisch 3D!


Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Bol.com - €44.99
PS3 - Freerecordshop - €41.50









Geen opmerkingen:

Een reactie posten