Pages

dinsdag 21 augustus 2012

Art Academy



Deze geweldige game voor de 3DS is zowel voor beginners als voor gevorderden. Mocht je een beginner zijn dan wordt alles stap voor stap uitgelegd zodat jij de mooiste kunstwerken kan maken!

Het spel heeft verschillende standen waarin je kunt werken. De Free Paint-stand is een leeg canvas waarop je kunt schetsen of een pas geleerde techniek kunt oefenen. Ook kun je met alle materialen oefenen! Deze materialen bestaan uit verf, penselen, kleurpotloden, pastelkrijt en diverse accessoires. Je hebt kladblokken, een kleurenwiel en menghulp voor de ideale kleuren! Zo kun je jouw creativiteit nog beter toepassen.


Je allermooist kunstwerken hoef je niet langer voor jezelf te houden! Via SpotPass kun je de meesterwerken aan andere laten zien of verstuur ze met de Nintendo-brievenbus. Hang jou mooiste schilderijen op in het virtuele museum en bekijk ze met veel plezier. Ook kun je een virtuele kunstleraar worden. Leer al je vrienden de beste technieken zodat zij ook de mooiste schilderijen kunnen maken.


*prijs

Tekoop bij:

3DS - Eplaza - €39.99
3DS - Bol.com - €34.99

DS - Bol.com - €32.99
DS - Freerecordshop - €30.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten