Pages

maandag 27 augustus 2012

Wipeout 2048



Het is het jaar 2048. Ruim tien jaar daarvoor deed Pierre Belmondo de wetenschappelijke wereld op z'n grondvesten schudden. Voor het aanzien van de wereldpers presenteerde hij zijn anti-zwaartekrachtgenerator waarmee wat ooit sciencefiction was, plotseling werkelijkheid werd. Niet lang daarna ontstond dankzij zijn uitvinding de antizwaartekrachtracerij en het duurde niet lang voor de Anti-Gravity Racing Championships (A.G.R.C.) werd opgericht. Aan de wieg van de sport stond het nagelnieuwe technologiebedrijf Pir-Hana. Nu verschijnen er voor het eerst vijf teams in de startopstelling op de straten van Nova State City. Welkom bij de toekomst van motorsport en de geboorte van antizwaartekrachtracerij!

Laat jouw rijkunsten zien in deze fantastische, futuristische racegame waarbij je achter het stuur kruipt van hypermoderne vliegtuigen die door een smal racetrack zoeven. Met enorme snelheden moet je de tegenstanders voor zien te blijven. Naast het bezitten van uitstekende reflexen is het ook zaak om goed om te gaan met de power-ups, zoals wapens, schilden en andere handigheden als een snelheidsboost of een tijdelijke automatische piloot. Met jouw PS Vita kun je genieten van 10 nieuwe tracks, de implementatie van touch en motion controls en de mogelijkheid om met je stem acties uit te voeren. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om tegen spelers met een PlayStation 3 te spelen.

  • Racefans kunnen zich nu helemaal uitleven met exclusieve circuits, races en gamemodes, uitgebreide community features en multiplayer-wedstrijden via gelijktijdige gameverbinding met PlayStation 3.
  • Behaal de overwinning in stijl: kantel het systeem om te sturen, gebruik het achter-touchpad om gas te geven en praat met de boordcomputer om zo wapens af te vuren.
  • Scheur je een weg door de uitgebreide campagnemode om het vervolgens via PlayStation Network online in nieuwe, op doelstellingen gebaseerde wedstrijden tegen je vriend(inn)en op te nemen.

*Prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €39.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten