Pages

zondag 26 augustus 2012

Traffic Manager



De meeste steden hebben een ding gemeen: verkeersdrukte en files! Neem de controle over een levende, ademende virtuele stad in Traffic Manager. Bouw betere wegen en zet verkeerslichten op andere plekken in deze heerlijke verkeerssimulatie!

Hoe ga jij de verkeersproblemen in jouw stad oplossen? Traffic Manager geeft je verschillende mogelijkheden. Misschien is het een optie om de burgers van je stad te overtuigen om hun auto thuis te laten. Hiervoor moet je natuurlijk wel over een goed netwerk van bussen en trams beschikken.

Al de infrastructuur in Traffic Manager vereist mankracht. Het is jouw taak om personeel en materieel in te huren om het zware werk te verrichten. Hou een goede balans tussen werknemers en opdrachten om niet failliet te gaan!

Zodra je stad groeit, moet je de voorzieningen aanpassen op de hoeveelheid inwoners. Daarnaast moet je onvoorziene omstandigheden als smog en ijzige winters kunnen weerstaan. Ook moet je schade aan de weg repareren en uitdagingen die je vindingrijkheid en vaardigheden op de proef stellen, op tijd voltooien!

Leid alles in goede banen met Traffic Manager voor de pc!

 
*prijs

Tekoop bij:

PC - Eplaza - €29.99
PC - Bol.com - €34.99
PC - Freerecordshop - €21.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten