Pages

maandag 27 augustus 2012

PS Vita Formula 1 2011



In deze fantastische game F1 2011 voor de PlayStation Vita kunnen spelers in de huid kruipen van een echte F1 coureur. Speel altijd en overal in schitterende beeldkwaliteit! Met behulp van de twee analoge joysticks kun je nu nog beter manoeuvreren.

De game bevat een groot aantal aanpassingen op zowel technisch als gameplay-gebied en daarnaast uitgebreide competitieve en coöperatieve multiplayer componenten. F1 2011 bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, inclusief tweevoudig wereldkampioen Sebastian Vettel en zijn kampioensteam Red Bull Racing. Maar natuurlijk zijn ook naaste uitdagers Fernando Alonso van Ferrari, Lewis Hamilton en Jenson Button van McLaren en Vettels teamgenoot Mark Webber van de partij!

In 2011 maakt de Grand Prix van India haar debuut op het Delhi’s Jaypee International Race Circuit en is er bovendien de terugkeer van het iconische Nürburgring circuit. Beleef een seizoen als ware F1-coureur. Pak de overwinning in het warme Turkije of probeer je auto op de baan te houden tijdens een regenrace in Kuala Lumpur of op het beruchte Spa-Francorchamps circuit in België.

Neem voordat je je wagen in stapt een kijkje in de Formula One Vault (toegankelijk via het Records-gedeelte in het hoofdmenu) voor meer informatie over de circuits, de rijders en de auto's van dit Formule 1 seizoen en stort je vervolgens op het enorme aanbod aan gamemodes. Ga voor de speciale trophies die op de PS Vita in de verschillende races te verdienen zijn. Speel bovendien online tegen je vrienden of tegen tegenstanders van over de hele wereld.

Uiteraard kun je in deze game ook gebruik maken van de systemen KERS (Kinetic Energy Recovery System), waarbij je voor een korte periode extra PK's kunt inzetten om iemand in te halen, en van DRS (Drag Reduction System) waarmee je op bepaalde gedeelten van het circuit je achtervleugel open kunt zetten en de luchtweerstand kunt verminderen. Inhalen gegarandeerd! Neem je plaats in op de startgrid, wacht tot Charlie Whiting de lampen dooft en ga! Rijd jij als eerste onder het zwart-wit geblokt door of beland je na de eerste bocht al in de grindbak?


  • Race met de officiële auto's en sterren uit het Formule 1-seizoen van 2011.
  • Scheur als eerste over de eindstreep in de multiplayer-modes voor maximaal vier spelers.
  • Vecht het uit op de circuits in de Time Trial- en Grand Prix-mode.
*prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €44.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten