Pages

woensdag 22 augustus 2012

Kingdom Hearts: Dream Drop Distance



Koning Mickey en Yen Sid bereiden zich voor op de naderende dreiging doordat zij Sora en Riku het Mark van Meesterschap examen laten nemen. Sora en Riku worden apart van elkaar naar de Sleeping Worlds gezonden om geconfronteerd te worden met vijanden en bondgenoten die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ze moeten deze Worlds weer wekken door de zeven Sleutelgaten te openen. De werelden worden echter geplaagd door Dream Eaters. Als zij hun opdracht vervullen zullen zij echte Keyblade Masters zijn.

Met behulp van het Drop Gauge systeem, waarbij de meter steeds verder leegloopt, wissel je tijdens het spelen tussen Sora en Riku. Je moet deze meter dus hoog zien te houden en dit doe je door vijanden aan te vallen. Je kunt ook zelf wisselen tussen de karakters in ruil voor punten. Jaag en verzamel samen met de Dream Eaters, die Sora en Riku toegang geven tot verschillende vaardigheden, aanvallen en samenwerkingsverbanden. Gebruik het touchscreen om je vijanden om te gooien of om meerdere aanvallen na elkaar uit te voeren.


  • Speel met twee van de populairste personages uit de serie: Sora en Riku en geniet van snelle en moeiteloze bewegingen tijdens je interactie met de omgeving en het uitvoeren van acrobatische aanvallen.
  • In deze game kom je gloednieuwe wezens tegen, zoals de Dream Eaters. Deze figuren zijn verdeeld in twee categorieën Geesten en Nachtmerries. Je kunt meer dan 50 verschillende soorten Geesten rekruteren om naast Sora en Riku te vechten. Maak gebruik van deze Geesten om nieuwe vaardigheden en aanvallen aan te leren.
  • Geliefde Disney-personages en werelden maken voor het eerst hun opwachting in de serie, waaronder de Stad van de Klokken uit De Klokkenluider van de Notre Dame.

*prijs

Tekoop bij;

3DS - Eplaza - €49.99
3DS - Bol.com - €39.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten