Pages

zaterdag 25 augustus 2012

Demolition Company


*Spel uitleg:


Het is tijd om gebouwen te slopen in Demolition Company! Jij bent een sloopbedrijf met de taak om verschillende gebouwen met behulp van machines en explosieven in puin te leggen. Zorg alleen wel dat alles ook weer netjes wordt opgeruimd!
Er zijn dertig missies om je in vast te bijten en een editor waarmee je zelf gebouwen kunt bouwen om ze daarna weer te slopen. In Demolition Company gebruik je sloopmachines en sloopkogels om structuren kapot te maken. Plaats explosieven in de juiste positie en geef ze de juiste timing voor de perfecte instorting van complete woonblokken of elektriciteitscentrales!
Met de meegeleverde editor in Demolition Company kun je jouw creativiteit gebruiken om je eigen gebouwen aan te leggen. Hierna mag je zelf met behulp van een slooptechnologie naar keuze de boel weer compleet in in puin leggen!
Met realistische physics, dertig uitdagende missies met gevarieerde taken, diverse slooptechnieken waaronder bulldozers, sloopkogels en explosieven is Demolition Company de ultieme sloopsim!


*Te spelen op
Pc

*Prijs / te spelen op
€ 19,99 / Steam
€ 29,99 / bol.com
€ 29,00 / free record shop

De link naar de producten:
Bol.com : http://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/Demolition+Company/Nty/1/N/0/Ne/0/search/true/searchType/qck/sc/media_all/index.html?_requestid=241914
Free record shop:
http://www.freerecordshop.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/shop-FRS_nl-Site/nl_NL/-/EUR/FHSearch-Start?enfaction=msearch&action=search&fh_search_type=mus&se_type=simple&findSimple=zoek&fh_location_search=%2F%2Froot%2Fnl_NL%2Fassortment%3E%7Bnlfr%7D&fh_search=Demolition+Company&searchcategory

Geen opmerkingen:

Een reactie posten