Pages

maandag 27 augustus 2012

Little Deviants



Een prettig gestoorde monsterbende neemt je in Little Deviants op sleeptouw. Zonder sluw inzicht kom je nergens in deze game. Want de snode monstertjes zitten vol streken!

Speel allerlei leuke minigames zoals een shooter, die je aanstuurt met behulp van de gyroscoop die zich in de PS Vita bevindt. Hierbij maak je gebruik van Augmented Reality. Je mikt de PS Vita camera in het echte leven om je heen en je kunt de vijanden die in je vizier verschijnen tegen deze achtergrond uit de lucht knallen. Daarnaast is er, bijvoorbeeld, ook een minigame die gebruik maakt van de touch pad op de achterkant van de console, waarmee je een heuvel in het 3D-landschap kunt toveren die vervolgens een bal-achtig personage kan besturen. Uren topvermaak dus met deze fantastische game voor de PS Vita.

  • Speel samen met de Little Deviants in waanzinnige minigames met gebruik van het touchscreen, het achter-touchpad, de microfoon en alle andere besturingselementen van het unieke PS Vita-systeem. Bovendien speel je met schitterende beeldkwaliteit op het OLED-scherm.
  • Speel in de Pass Around-mode samen met je vrienden de multiplayergames voor maar liefst acht spelers.
  • Werk samen met de Little Deviants en leer hoe je hun vaardigheden kunt benutten om je score te verhogen voordat je ze deelt met je vrienden.

*Prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €19.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten