Pages

vrijdag 31 augustus 2012

Pokemon Soulsilver


*Spel uitleg:

In 'Pokémon HeartGold' en 'Pokémon SoulSilver' voor de Nintendo DS keer je terug naar het Johto, de regio uit de games Pokémon Gold en Pokémon Silver die bijna tien jaar geleden verschenen.
Het verhaal begint in de woonplaats van het hoofdpersonage, New Bark Town, waar ook het Pokémon Research Lab is gevestigd. Vanaf hier reist de speler naar elke uithoek van de Johto-regio. Onderweg ontmoet hij tal van prachtige en mysterieuze personages en Pokémon, maar ook de leden van Team Rocket – mysterieuze organisatie die de Pokémon voor eigen gewin wil gebruiken. Als de speler ver genoeg is gekomen maakt hij ook kans op een ontmoeting met legendarische Pokémon als Raikou, Entei en Suicune. Hoewel deze Pokémon volgens de legende door vlammen zijn verzwolgen, gaan er geruchten dat ze op één of andere manier weer tot leven zijn gewekt.
'Pokémon HeartGold' en 'Pokémon SoulSilver' beloven de avonturen uit Pokémon Gold en Pokémon Silver in vernieuwde vorm naar de Nintendo DS te brengen. Niet alleen zijn beeld en geluid verbeterd, er zijn ook speciale touchscreen-functies aan toegevoegd.


*Te spelen op:
NDS

*Prijs / te koop bij
€ 44,99 / bol.com
€ 41,00 / free record shop

Het articel bij free record shop is een extra pakket waarin meerdere producten worden aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten