Pages

donderdag 23 augustus 2012

Shogun 2 total war fall of the samurai


*Spel uitleg;


Total War: SHOGUN 2 – Fall of the Samurai Limited Edition bevat exclusieve bonuscontent waarmee je je spelervaring helemaal gratis kunt uitbreiden!
- Het exclusieve Saga-factiepakket van de Limited Edition: "The Emperor’s Diligence". Omdat de mensen uit Saga al eeuwenlang handel drijven met buitenlanders, weten ze het één en ander over buitenlandse en moderne manieren, waardoor ze nieuwe militaire technologie snel kunnen overnemen.
- De dubbelzijdige poster van de Limited Edition, met twee ongelooflijke spelillustraties
- Limited Edition-verpakking

Het basisspel Total War: SHOGUN 2 is NIET vereist.

HET EINDE VAN HET SAMOERAITIJDPERK, DE GEBOORTE VAN EEN KEIZERRIJK
De zelfstandige uitbreiding voor het bekroonde Total War: SHOGUN 2 verkent het conflict tussen de keizerlijke troon en het laatste shogunaat in het Japan van de 19e eeuw, 400 jaar na de gebeurtenissen in het originele spel – een dramatische botsing tussen de traditionele samoeraicultuur en de explosieve kracht van modern wapentuig.
Leid het oude Japan naar het moderne tijdperk als de komst van Amerika, Groot-Brittannië en Frankrijk tot een meedogenloze burgeroorlog leidt die de toekomst van het land bepaalt.

Dramatische setting in het Japan van de 19e eeuw
De nieuwe campagne, die als achtergrond de Boshin-oorlog heeft, begint in 1864: een tijd waarin mensen steeds meer afkeer kregen van Westerse koloniale machten en invloeden. Toen Japan begon te moderniseren en industrialiseren, leidden de onvermijdelijke sociale en economische veranderingen tot steeds militanter nationalisme en antipathie tegen het shogunaat.

6 nieuwe speelbare clans
Speel als een clan die aan de kant van de keizerlijke troon of het laatste shogunaat staat:
- Shogunaatclannen: Aizu, Nagaoka, Jozai
- Keizerlijke clans: Choshu, Satsuma, Tosa

Nieuwe buitenlandse machten
De Amerikaanse, Britse en Franse naties hebben een belangrijk aandeel gehad in de Boshin-oorlog, en je relaties met deze buitenlandse machten zijn cruciaal voor het rekruteren van eenheden en het ontwikkelen van technology trees.

Nieuwe campagnekaart van het Japan uit de 19e eeuw
- Het nieuwe eiland Ezo breidt de campagnekaart van SHOGUN 2 naar het noorden uit.
- De volledig vernieuwde dorpen en andere eigenschappen van de campagnekaart passen bij een ander tijdperk. Zo maken voor het eerst ook spoorwegen hun opwachting in een Total War-titel.

Spoorwegen op de campagnekaart
- Ontwikkel je eigen spoornetwerk om legers en agenten tussen regio’s te verplaatsen.
- Spoorwegen kunnen worden gesaboteerd en transport kan worden geblokkeerd voor vijandelijke legers die delen van de spoorlijn of treinstations veroveren.

39 nieuwe landeenheden
- Inclusief moderne langeafstandseenheden – zoals de gatling gun en de armstrong gun – bestuurbaar in een nieuwe first-personmodus.
- Je kunt ook nieuwe eenheden rekruteren bij buitenlandse machten, inclusief de British Royal Marines, het US Marine Corps en de Troupes de marine.

10 nieuwe typen zee-eenheden met in totaal 21 schepen
- Nieuwe stoomoorlogsschepen, zwaar bewapend met moderne artillerie.
- Je kunt ook buitenlandse pantserschepen kopen, waaronder de Warrior-class ironclad.

Nieuw type veldslag: havenbelegering
- Dit nieuwe type veldslag wordt geactiveerd als je een marineaanval uitvoert op een bezette vijandelijke haven.
- De aanvallende schepen moeten de haven in zeilen en deze veroveren, terwijl de kustverdediging ze het vuur aan de schenen legt.

Nieuwe interacties tussen land- en zee-eenheden
- Tijdens een landgevecht kunnen legers om vuursteun van artillerie uit de kust vragen.
- Omgekeerd kunnen geschutsemplacementen aan de kust tijdens havenbelegeringen op vijandelijke schepen richten, als deze hun beurt binnen het bereik van geüpgrade kustver.

*Te spelen op:
PC

*Prijs / te koop bij;
€ 29,99 / Steam
€ 24,99 / free record shop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten