Pages

maandag 27 augustus 2012

Reality Fighters



Vecht op jouw PS Vita waar en wanneer je maar wilt als jezelf! Augmented Reality strikes back met deze fantastische game. Met de slimme, ingebouwde PlayStation Vita camera word je direct in een vechtscéne gekatapulteerd. Je kunt er ook voor kiezen om als een bekend persoon te vechten. Upload een foto en kleed deze persoon aan met een outfit samengesteld uit de ruim 300 beschikbare kledingstukken. Laat Spider-Man het opnemen tegen Harry Potter of neem een foto van je buurman en laat hem vechten tegen president Obama. Vechten als Sylvester Stallone in een jurk? Natuurlijk wel!


  • Kies uit meer dan 200 wapens en bepaal vervolgens welke vechtstijl bij jou past. Je kunt natuurlijk voor een serieuze stijl gaan maar als je in een melige bui bent kun je ook kiezen voor de optie 'zombie' of 'ballet'.
  • Vecht in de echte wereld dankzij toegepaste realiteit: kies een locatie, richt je PS Vita-systeem op die locatie en daar ga je! Ga het gevecht aan op je kamer, het parkeerterrein voor je deur, in het huis van je oma of in de kantine van je universiteit.
  • Als je een gevecht wint, kun je het personage van je tegenstander opeisen. Zo kun je een verzameling supergave strijders opbouwen!
  • Je kunt beelden van na het gevecht naar Facebook uploaden en nieuwe gevechtsstijlen, wapens en kostuums vrijspelen of je vechtersbazen, foto's en items via de zogenaamde Dichtbij-locatieservice van je PS Vita-systeem met vrienden uitwisselen.
*Prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €19.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten