Pages

maandag 20 augustus 2012

Unit 13


*Spel uitleg:

Unit 13 plaats jou in de schoenen van een supersoldaat. De Playstation Vita is het perfecte apparaat voor dit snelle schietspel boordevol actie. Unit 13 voorziet in snelle, toegankelijke actie en is ideaal om te spelen onderweg.
Spelers kiezen een van de zes soldaten, elk met hun eigen unieke vaardigheden, om de 36 missies met succes uit te voeren. Het zou zo maar kunnen dat bepaalde missies niet geschikt zijn om met jouw karakter te spelen. Het kiezen van een soldaat is dan ook geen gemakkelijke keuze.

Missies komen in verschillende soorten en maten. Sommige draaien om kleinschalige gevechten, terwijl andere missies verschillende sleutelmomenten bevatten. Je zult je dus wel echt moeten bewijzen. Door missies uit te voeren, verdien je het recht om nog zwaardere missies te spelen, de High Value Target-missies. Als je zo'n HVT-missie met succes uitvoert, kan je jouw resultaat online delen met je vrienden.
Unit 13 maakt gebruik van de online functionaliteiten van de Playstation Vita. Via 3G en Wifi kunnen spelers verschillende functies gebruiken. Zo worden spelers via 3G op de hoogte gehouden van dagelijkse nieuwe missies, ranglijsten en de prestaties van vrienden. Ondertussen kunnen spelers samen met een vriend online missies uitvoeren en een plaats veroveren in de wereldranglijst voor coöperatieve soldaten.
Maak je riem vast soldaat. We droppen jou midden in de actie!


*Te spelen op:
Ps Vita

*Prijs / te koop bij
€ 39,99 / bol.com
€ 39,99 / free record shop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten