Pages

maandag 27 augustus 2012

Lumines Electronic Symphony



De koning van de muziek-puzzelgames keert terug met een geheel nieuwe symfonie! Lumines: Electronic Symphony is het eerste deel sinds vijf jaar van Q Entertainments baanbrekende puzzelserie. Met verslavende puzzelactie, een geheel nieuwe 3D-graphics engine en grote namen uit de muziekindustrie als Faithless en Chemical Brothers is Electronic Symphony meer Lumines dan ooit!

Geniet van de prachtige graphics en de revolutionaire besturing op jouw PS Vita. Alle puzzels zijn ingebed in een muzikale setting. Een vierkant wordt namelijk pas omgezet tot punten (en verdwijnt dan uit het speelveld) na een bepaalde maat. Weet je in de tussentijd het vierkant nog uit te breiden, dan verdien je bonuspunten. Elk nummer heeft zo z'n eigen snelheid en dynamiek. Wereldberoemde artiesten als The Go! Team, The Chemical Brothers en Faithless verzorgen de overwegend underground-muziek.

Er zijn ook nieuwe aspecten te bewonderen op deze PS Vita versie. Zo zijn er nu ook blokjes die als het ware elektrisch geladen zijn. Deze veranderen de kleur van alle omringende blokjes en kunnen je zorgvuldig uitgekiende bouwwerk dus in één keer waardeloos maken of juist enorm waardevol. Het vereist dus heel wat tactisch inzicht om dit in je voordeel te laten werken!

  • Een sterrencast aan artiesten. Maar liefst 30 nummers van grote namen, zoals The Chemical Brothers en Kaskade, geven een diverse line-up die meer diepte geeft aan Lumines dan ooit tevoren.
  • Krijg steeds meer items en visuele effecten door het geheel nieuwe experience systeem. Alle avatars waarmee je kunt spelen hebben speciale puzzeltechnieken. De één geeft je bijvoorbeeld langer de tijd om vierkanten te vormen en de ander zorgt ervoor dat je voor langere tijd één kleur blokjes krijgt toebedeeld. Je verdient deze extra's door veel punten te scoren of door op de maat op de touchpad mee te tikken. En hoe beter je het doet, hoe flitsender en dynamischer de achtergronden en effecten!
  • Beleef Lumines als nooit eerder dankzij het gebruik van beide touchscreens van de PS Vita. Speel verschillende modi, als Voyage, Time Trial en Duel. Blijf jezelf uitdagen met deze fantastische game!
  • De eerdere twee delen van Lumines zijn goed ontvangen door de pers en wereldwijd meer dan 800.000 keer verkocht.
 
 
* prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €39.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten