Pages

donderdag 30 augustus 2012

Tron Evolution Battlegrids


*Spel uitleg:


Beleef de unieke computerwereld van Tron zelf in Tron Evolution: Battle Grids op de Nintendo Wii! In Tron: Evolution - Battle Grids staan verschillende arcade games uit de film centraal die met meerdere speler tegelijkertijd gespeeld kunnen worden.


Op de virtuele Battle Grids ga je de confrontatie met de tegenstander aan. Probeer je tegenstander te snel af te zijn in de Light Cycle races. Elke motor laat een lichtspoor na waarmee je vijanden kunt beschadigen. Dit levert spectaculaire actie op waarin tactiek en snelheid centraal staan!
Naast Light Cycle races kun je ook met Light Disc Battles, Light Runner Combat en Hyperball in Tron: Evolution - Battle Grids aan de slag. Al deze virtuele sporten zijn razendsnel en levensgevaarlijk! De onderdelen zijn zeer uitgebreid en ontstijgen het begrip 'mini-game'. Natuurlijk zijn de games met maximaal vier spelers tegelijk te spelen!
Maak je eigen Tron-kakarter in Tron: Evolution - Battle Grids en doe mee aan de Championship modus om de ultieme prijs in de wacht te slepen. In de Story Modus beleef je een unieke verhaal waarin je weg naar de 'Grid Champion'-titel centraal staat!
Speel de arcade games uit de wereld van Tron met Tron: Evolution - Battle Grids op de Nintendo Wii!
*Prijs / te koop bij
€9,99 / www.bol.com
€18,50 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten