Pages

maandag 27 augustus 2012

Asphalt Injection



De beste arcade racing franchise voor handhelds komt naar PS Vita met een adembenemende aanpassing aan Vita’s revolutionaire besturingssysteem. Start de carrière modus op en laat je verbazen door 10 verschillende events en meer dan 100 races over de hele wereld!

Laat jouw racetalent zien in tal van verschillende races en geniet van brute crashes, gewaagde sprongen en nitro-toepassingen in de prachtige graphics van de Vita. Doorloop de complete carrière-modus en verzamel de 52 verschillende auto's van fabrikanten als Ferrari, Bugatti, Pagani, Lamborghini, Aston Martin en Mercedes. Ontdek bovendien de nieuwe sociale features van deze game en deel je beste tijden met je vrienden. Asphalt Injection biedt je ongeziene next generation graphics in combinatie met de meest intuïtieve besturing. Durf jij achter het stuur te kruipen?

Kenmerken:
  • Puur arcade racing met verzamelitems, crashes, jumps, shortcuts en nitro. Gebruik ook je PS Vita als stuur en beweeg hem heen en weer. Je kunt het touchpad op de achterkant gebruiken als zogenaamde 'Flappy-paddle gearbox'.
  • Speel 52 gelicenseerde auto’s vrij: hedendaagse en talrijke legendarische modellen waaronder Ferrari, Bugatti, Pagani, Lamborghini en Aston Martin.
  • Race op 20 tracks van Sjanghai en Los Angeles tot Monte Carlo en Tokio. Schitterende graphics zullen je doen verbazen over de kracht van de PS Vita. Je gaat de strijd aan op verschillende ondergronden als asfalt, ijs en modder.
  • Krijg 10 verschillende events onder de knie in de uitgebreide carrière modus van meer dan 100 races. Geniet van verschillende racemodi. Je kunt een carrièremodus volgen, in Time Attack race je tegen de klok van de ene naar de andere locatie en Elimination, waarbij telkens de laatste auto geëlimineerd wordt als de klok is uitgetikt.
  • Ongeziene controls die optimaal gebruik maken van PS Vita’s features.
  • Deel je auto’s, speciale PS Vita trophies en de beste tijden met je vrienden via de social media functies.
*Prijs
Tekoop bij:

PSVita - Eplaza - €29.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten