Pages

donderdag 30 augustus 2012

The Darkness 2



The Darkness II is de opvolger van de succesvolle game The Darkness uit 2007. The Darkness II  is een intensieve first person shooter waarbij je de wereld binnenstapt van Jackie Estacado, don van de criminele New Yorkse Franchetti familie en beheerder van een aloude kracht van chaos, genaamd The Darkness.

Het is twee jaar geleden dat Jackie voor het eerst zijn kracht gebruikte om de moordenaars van zijn vriendin Jenny te pakken te krijgen. Hij heeft de moord op zijn vriendin niet uit zijn hoofd kunnen zetten. De kracht van The Darkness borrelt steeds weer naar boven, en nu wil het eruit. Een mislukte aanslag op het leven van Jackie zet de sluizen weer open voor zijn innerlijke demon The Darkness om weer aan het oppervlak te verschijnen en zet Jackie op een moordlustige en persoonlijke reis. Langzaamaan worden de motieven van The Darkness duidelijker en duidelijker.

In dit vervolg heeft Jackie de beschikking over een nog groter arsenaal aan wapens, naast de bekende wapens als zijn twee demonische armen en The Darkling. De graphics van The Darkness II zijn met de hand geschilderd, waardoor de game als een mix tussen comic en game op je scherm verschijnt. Als Jackie ga je het gevecht aan tegen de Brotherhood, een organisatie die het heeft voorzien op The Darkness en de krachten die het herbergt. Deze organisatie is heel slim en niet zo gemakkelijk om te verslaan. Je hebt dus al je kennis en vaardigheden nodig! Speel ook in coöperatieve multiplayer met je vrienden.

*Prijs
Tekoop bij:

PS3 - Eplaza - €20.99
Xbox 360 - Eplaza - €20.99
PC - Eplaza - €15.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten