Pages

maandag 27 augustus 2012

PS Vita Modnation Racers Roadtrip



Geniet van fantastische kartraces op de PS Vita!

Ga ervandoor met deze eersteklas race-ervaring, nu nog intenser door de PS Vita-functies en bovendien compatibel met ModNation Racers op PlayStation 3. Verdien ModMiles door echte bestemmingen te bezoeken, verzend foto's naar vriend(inn)en via Facebook of Twitter en check je positie in locatie-gebaseerde klassementen.

Gebruik het touchscreen om circuits te tekenen en de achter-touchpad om het terrein te bewerken. Sleep er vervolgens onderdelen naartoe om Mods en Karts te creëren. Niet tevreden met het resultaat? Schud dan je PS Vita om je creaties te wissen of te husselen!

  • Splinternieuwe carrièremodus: maak je klaar om de uitdaging aan te gaan. Deze game bevat meer dan 20 nieuwe circuits en 3 nieuwe wapenklassen (vuur, ijs en aarde). Jouw kart heeft dus een uitgebreid arsenaal tot zijn beschikking.
  • Je hebt altijd en overal toegang tot meer dan 500.000 circuits online!
  • Deze game introduceert ModTraveler en Modmiles. Blijf onderweg verbonden door je Mods op exotische locaties te fotograferen of Modmiles te verdienen terwijl je op de verschillende circuits racet. Hierdoor kun je zeldzame en unieke items vrijspelen die je kunt toevoegen aan je collectie.
  • Ontwerp je eigen circuit in minder dat één minuut! Met de nieuwe tools en ontwerpmogelijkheden kun je jouw circuit ontwerpen, versieren en uniek maken. Laat iedereen op jouw baan rijden!


  • * prijs

    Tekoop bij:

    PSVita - Eplaza - €19.99

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten