Pages

woensdag 22 augustus 2012

Rail Simulator


*Spel uitleg:


In Rail Simulator is het aan de speler om een groot treinenimperium op te bouwen. Dit doe je met behulp van de editor waarin je onder andere honderden kilometers aan rails kunt bouwen en bomen en andere omgevingsobjecten kunt neerzetten. Spelers kunnen voortdurend wisselen tussen de editor en het spel zelf zodat ze kunnen zien of hun creatie werkt naar wens.

Het spel werkt met verschillende scenario's die allerlei doelen bevatten. Zo zul je de ene keer steenkool moeten afleveren op meerdere stations en een andere keer moet je op tijd blijven rijden tussen bepaalde stations. Deze opdrachten zijn in meerdere moeilijkheidsgraden gespeeld worden waarbij een hogere moeilijkheidsgraad inhoudt dat je meer versnellingen en meerdere soorten remmen tot je beschikking hebt.

In Rail Simulator bouw je je imperium in verschillende landen en verschillende tijdperken en kom je dus treinen tegen die op gebied van techniek en uiterlijk zeer verschillen. Je zult dus gebruik maken van stoomlocomotieven, dieseltreinen, elektrische treinen, monorails en meer.


*Te spelen op:
PC

*Prijs / te koop bij:
€ 15,00 / Gametron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten