Pages

donderdag 30 augustus 2012

FIFA 13



 
*Spel uitleg


In FIFA 13 spatten de levensechte emoties en de onvoorspelbaarheid van het voetbal van het scherm. Je kunt nu op elk deel van het veld om balbezit strijden en genieten van een complete vrijheid en creativiteit bij het aanvallen. Dankzij EA SPORTS Football Club kun je altijd contact houden met de sport en met andere voetbalfans. FIFA 13 bevat vijf baanbrekende vernieuwingen die zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties, en biedt ook online functies en live services. Het nieuwste deel uit de FIFA-reeks beschikt over de grootste en meest uitgebreide verzameling functies ooit en bevestigt de rol van de franchise als het belangrijkste sociale voetbalnetwerk, waar miljoenen fans uit de hele wereld tegen en met elkaar spelen, contact houden en content delen.

EA SPORTS Football Club-extra's

Reserveer FIFA 13 en ontvang 10.000 EA SPORTS Football Club-credits om spel-items uit de nieuwe EA SPORTS Football Club-catalogus te ontgrendelen, waaronder tenues, speciale vreugdedansen, eigenschapsboosts voor je Virtuele prof, extra wedstrijden in het speltype 1-tegen-1 Seizoenen en nog veel meer, zodat je het seizoen goed kunt beginnen. EA SPORTS Football Club is het hart van FIFA 13. Deze live service is jouw link met het echte voetbal en biedt je voortdurend nieuwe content. Wees de perfecte supporter, steun je favoriete club, houd contact met je vrienden en neem het tegen ze op.

Adidas All Star-team

Reserveer FIFA 13 en ontvang het exclusieve adidas All Star-team met daarin 23 topspelers van het merk, onder wie Lionel Messi, Nani en Karim Benzema. Het exclusieve team beschikt over speciale adidas-tenues die je kunt gebruiken in Online Profclubs. En je kunt deze ploeg kiezen in Steun je club, een belangrijk onderdeel van EA SPORTS Football Club.
*Prijs / verkoper
PS3: €60,00 / www.bol.com
PS3: €69,99 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

XBOX360: €60,00 / www.bol.com
XBOX360: €69,99 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

WII: €49,99 / www.bol.com
WII: €49,99 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

PC: €49,99 / www.bol.com
PC: Nog niet beschikbaar / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

3DS: €49,99 / www.bol.com
3DS: €49,99 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)

PS Vita: €49,99 / www.bol.com
PS Vita: €49,99 / Free Record Shop (www.freerecordshop.nl)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten