Pages

zondag 26 augustus 2012

Garbage Truck Simulator



Het mag wellicht niet de meest glamoureuze baan zijn van de wereld, maar het verzamelen en vervoeren van afval kan zeer winstgevend zijn. In Garbage Truck Simulator 2011 runt je een bedrijf dat al het vuilnis verzamelt van een grote Europese stad.

Start je eigen bedrijf, begin met een kleine vuilniswagen en houd de straten schoon in een levendige, ademende, virtuele stad, gemaakt in verbluffende 3D. Neem de controle over je eigen truck en rijd door de gehele stad, om aan je ophaal verplichtingen te voldoen. Bestuur de ultrarealistische vuilniswagen van plek naar plek terwijl je ernaar streeft om een inkomen te genereren. Rij voorzichtig en let op je snelheid, want onaangekondigde snelheidcontroles zullen een dure aanslag zijn op je financiƫle middelen! Wees extra voorzichtig voor je vrachtwagen, want dankzij een uitgebreid schade modelsysteem zal elke deuk en elke autopech moeten worden gerepareerd.

Geef leiding aan je personeel en bedien alle complexe mechanismen die zorgen voor het ophalen en comprimeren van de lading op de truck. Huishoudelijk en industrieel afval, bouwafval en zelfs gevaarlijk chemisch afval behoren allemaal tot de dagelijkse taken van een vuilnisophaler. Laat je bedrijf groeien en word de afval tycoon van de stad.

Investeer je geld verstandig en upgrade de truck met een keuze uit vijf verschillende modellen. Of sluit een goede deal om reclame af te beelden op je voertuig, de keuzes zijn aan jou.

Kenmerken:
  • 5 vuilniswagens met gedetailleerde cockpits.
  • Geanimeerde controles.
  • Verzamel verschillende soorten afvalstoffen, zoals huisvuil, puin en giftig afval.
  • Een grote Europese stad is te verkennen.
 
*prijs

Tekoop bij:

PC - Eplaza - €29.99
PC - Bol.com - €24.99
PC - Freerecordshop - €21.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten